Stiri din tulcea

Polițiștii au dat 47 de amenzi

28 aprilie 2021
Polițiștii au dat 47 de amenzi

Polițiștii au dat 47 de amenzi

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu polițiști locali șireprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea InstituțieiPrefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectăprevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost verificate peste 466 de obiective/locații (societăți comerciale,restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimateaproximativ 1.139 persoane (din care 47 au fost identificate că nu respectă măsurilestabilite) și verificate peste 28 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală deaproximativ 21.500 de lei.

 

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilornecesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acoperenasul și gura.

Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de lanormele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, săconștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortulcomun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.