Stiri din tulcea

Poliția judiciară a decis reținerea a 7 bărbați cercetați pentru infracțiuni comise cu violență

23 septembrie 2022
Poliția judiciară a decis reținerea a 7 bărbați cercetați pentru infracțiuni comise cu violență

Poliția judiciară a decis reținerea a 7 bărbați cercetați pentru infracțiuni comise cu violență

 

În urma a două sesizări privind cazuri de violență produse pe raza municipiului, polițiștii tulceni au întocmit dosare de cercetare penală, reușindu-se probarea activității infracționale a 7 bărbați bănuiți de săvârșirea faptelor.

Prin ordonanța organelor de poliție judiciară din data de 22.09.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de persoanele bănuite,  prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea dispunându-se punerea în mişcare a acțiunii penale.

Cei 7 bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, urmând ca azi, 23.09.2022, să fie prezentați Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Primul caz s-a produs în cursul zilei de 17 septembrie 2022, când polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiu, în timp ce se afla în autoturismul personal în zona Piața Veche, ar fi fost surprins de mai mulți bărbați care i-ar fi spart ambele geamuri ale portierelor din față și l-ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului.

Tulceanul de 50 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cel de-al 2lea caz s-a produs miercuri, 21 septembrie, când polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un alt tulcean, în vârstă de 33 de ani, în timp ce se afla în zona lacului Ciuperca din municipiu, ar fi fost lovit de mai multe persoane, care ulterior au fugit de la locul incidentului.

Activitățile investigative și de urmărire penală au fost coordonate de către conducerea Polițiel municipiului Tulcea, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

(sursă info : comunicat de presă IPJ Tulcea )