Stiri din tulcea

Peste 3 săptămâni va începe la Tulcea : Bursa Generală a Locurilor de Muncă

29 aprilie 2022
Peste 3 săptămâni va începe la Tulcea : Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Peste 3 săptămâni va începe la Tulcea : Bursa Generală a Locurilor de Muncă

 

În data de 20 mai 2022,  Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea va organiza în municipiu Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul va începe de la ora 09.30, se va desfășura în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, din Piaţa Independenţei nr. 1, Tulcea și participarea este gratuită.

Conform comunicatului de presă emis azi de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea,  angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax 0240/512171 sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: tulcea@anofm.gov.ro.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, astfel existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

Evenimentul se adresează atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung, cât și angajatorilor care își pot recruta personalul, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

 

(sursă info și foto : Comunicat de presă AJOFM Tulcea)