Stiri din tulcea

Peste 200 de persoane au fost legitimate în ultimele 24 de ore

4 decembrie 2020
Peste 200 de persoane au fost legitimate în ultimele 24 de ore

Peste 200 de persoane au fost legitimate în ultimele 24 de ore

 

 

Aseară, după ora 23 poliţiştii tulceni au verificat cum sunt respectate reglemantările stării de alertă . Astfel de acţiuni vor avea loc şi în perioadă următoare în tot judeţul.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii tulceni împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au desfăşurat acţiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului judeţ cu privire  la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2, la activităţile de verificare participând peste 144 de forţe de ordine.

Astfel, au fost verificate 67 de societăți comerciale, 78 de mijloace de transport în comun, fiind legitimate totodata peste 200 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.750 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri,  în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat acțiuni pe raza întregului judeţ pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane.