Stiri din tulcea

Percheziții domiciliare, azi, pe raza județului Tulcea

3 aprilie 2024
Percheziții domiciliare, azi, pe raza județului Tulcea

Percheziții domiciliare, azi, pe raza județului Tulcea

 

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu polițiști din cadrul S.C.C.O. Tulcea pun în aplicare, azi, 03.04.2024, în patru dosare penale, 11 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Tulcea, Brăila, Galați și Constanța, inclusiv în Penitenciarul Tulcea, conform unui comunicat DIICOT primit la redacție.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive.

Din materialul probator administrat, a reieșit faptul că, opt suspecți, aflați în executarea unor pedepse cu închisoarea, au procurat (de la alți suspecți cercetați în cauză) și deținut în vederea comercializării diferite cantități de droguri de mare risc (MDMB-4en-PINACA) și substanțe cu efect psihoactiv (ADB – Butinaca) sub forma unor hârtii impregnate.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea.
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de penitenciare din cadrul Penitenciarului Tulcea, polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, BCCO Constanța, BCCO Galați și SCCO Brăila și polițiștilor de frontieră din cadrul Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Tulcea.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române.

(sursă info și foto : comunicat de presă DIICOT 03.04.2024)