Muzica Noua

Paulina lansează single-ul Alcatraz

21 ianuarie 2024
Paulina lansează single-ul Alcatraz

Paulina lansează single-ul Alcatraz

Paulina deschide calea către cel de-al treilea material discografic, “Te iubesc, te urăsc”, și lansează prima melodie de pe viitorul album, pregătit pentru publicare în luna martie a acestui an.

Piesa “Alcatraz”, compusă și produsă de către Paulina, “este despre iubirea care se simte că o închisoare, iubirea care te încătușează. Unii oameni îți dau aripi, iar alții crează în jurul tău un zid de control, similar cu experiența unui deținut într-un penitenciar de maximă siguranță. Melodia adresează fix izolarea pe care o resimți în cadrul unei astfel de relații toxice.” – a declarat artista.

Paulina va lansa albumul “Te iubesc, te urăsc” printr-un concert live de amploare, pe 22 martie, la Arenele Romane din București.

 

Materialul “Te iubesc, te urăsc” păstrează tradiția lansărilor din primele luni ale anului, ca primele două albume, “Prin lume” (2022) și “Săraca față bogată” (2023).

„<> este, într-o singură frază, o reprezentare a relațiilor de tip Sindrom Stockholm. Prin întoarcerea la autenticitatea creativă și sound-ul brut, privesc în ochi o lume complexă în desfășurare, unde binele și răul, ura și iubirea coexistă.

Cum dualitățile pot coexista în cadrul aceluiași univers, în mod similar albumul înglobează cele două fațete contradictorii ale simțirii umane prin structura divizată a albumului într-o parte A, aferentă iubirii și o parte B, aferentă urii. În întregimea lui, albumul este o recreere în vitro a unei interacțiuni intoxicante, încercând să imite prin sunet o lume aparent paradoxală, în care nu poți trăi nici cu, dar nici fără omul de lângă”, a adăugat Paulina.

Până în momentul în care albumul va fi publicat intergral pe platformele de streaming, Paulina a mai pregătit câteva surprize muzicale de pe “Te iubesc, te urăsc”, care vor fi publicate online.