Stiri din tulcea

Patru percheziții în Sulina, la traficanți de droguri

14 septembrie 2021
Patru percheziții în Sulina, la traficanți de droguri

Patru percheziții în Sulina, la traficanți de droguri

Brigada BCCO Tulcea, împreună cu procurorii DIICOT Tulcea, au efectuat patru percheziții domiciliare, în orașul Sulina, transmite IPJ Tulcea într-un comunicat de presă!

Anchetatorii au descins la mai multe persoane bănuite că făceau trafic de droguri de risc, încă de anul trecut, pe raza orașului Sulina.

Potrivit IPJ Tulcea, din cercetări a reieșit că, din toamna anului 2020 și până înprezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc, respectiv cannabis, tinerilor, în orașul Sulina, județul Tulcea.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate 50 de grame de cannabis și 110.000 de lei.

perchezitii droguri Sulina 2 perchezitii droguri Sulina 3

Ieri, procurorii DIICOT Tulcea au pus în aplicare două mandate de aducere, față de doi suspecți, de 31 și 36 de ani, unul din municipiul București și unul din orașul Sulina, bănuiți în aces caz de trafic cu droguri de risc.

Cei doi au fost reținuți de procurori pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 14 septembrie, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea, polițiști de frontieră ai S.P.T.F. Tulcea – Compartiment Sprijin Operativ și ai Grupului de Nave Sulina din cadrul Gărzii de Coastă Constanța. De asemenea, acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.