Stiri din tulcea

Patinoarul se va deschide când vremea o va permite

29 decembrie 2020
Patinoarul se va deschide când vremea o va permite

Patinoarul se va deschide când vremea o va permite

Ieri, consilierul Bogdan VASILESCU a distribuit o postarea pe pagina e facebook a primăriei prin care anunță că se ia în calcul deschiderea patinoarului la Tulcea iar Sala Multifuncțională “Daniel Pohariu” se va transforma în centru de vaccinare pentru persoanele din grupe de risc.

Dragi tulceni,

Criza sanitară prin care trecem și-a pus amprenta și asupra activităților sportive și recreative din municipiul nostru.

Odată cu relaxarea măsurilor impuse de pandemie, am reușit redeschiderea Bazinului Didactic de Inot pentru sportivii de performanță care se antrenează în vederea participării la competiții.

În prezent, Direcția de Întreținere și Administrare Patrimoniu are în lucru implementarea unor măsuri de siguranță privind prevenirea răspândirii SARS-Cov2 pentru redeschiderea patinoarului când temperaturile exterioare vor permite. Minime restricții vor fi impuse, precum, obligativitatea purtării măștii de protecție în perimetrul patinoarului, suspendarea închirierii patinelor și măsurarea temperaturii la intrarea pe gheață.

Redeschiderea Sălii Multifuncționale “Daniel Pohariu” pentru practicarea sporturilor individuale și de echipă se va amâna, deoarece sala va fi folosită ca centru de vaccinare pentru persoanele din grupe de risc.

Vom trece cu bine, important este să avem grijă de noi și de cei dragi