Stiri din tulcea

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de jandarmii tulceni

3 aprilie 2023
Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de jandarmii tulceni

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de jandarmii tulceni

 

În timpul unei misiuni de patrulare pe raza municipiului, jandarmii tulceni au pus STOP unei activități de comercializare parfumuri contrafăcute.

Mai exact, jandarmii au observat un bărbat ce încerca să convingă trecătorii să cumpere diferite parfumuri inscripționate cu numele unor mărci similare unor mărci înregistrate și ca urmare a intervenției forțelor de ordine, acesta nu a reușit să vândă niciun parfum, după cum a declarat barbatul surprins de jandarmi.

Potrivit informațiilor transmise de Jandarmeria Tulcea, persoana în cauză a recunoscut faptul că avea asupra lui un număr de 14 parfumuri pe care le-a achiziționat, știind că sunt contrafăcute, cu intenția de a le oferi spre vânzare trecătorilor la un preț mai mare.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În acest context, Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să sesizeze organele competente dacă sunt abordați de necunoscuți care le oferă spre vânzare diverse produse susceptibile a fi contrafăcute.

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)