O nouă vânătoare de comori organizată de echipe de robotică tulcene

11 decembrie 2023 | Eveniment
O nouă vânătoare de comori organizată de echipe de robotică tulcene

O nouă vânătoare de comori organizată de echipe de robotică tulcene

Sâmbăta, 16 decembrie 2023, va avea loc jocul „Candy Cane Quest”, o vânătoare de comori desfășurată pe baza unui itinerar și a unor indicii descoperite pe parcurs de participanți, organizată cu ocazia Crăciunului de echipele de robotică Rivers Wolves și Epsilon, după cum a transmis Primăria Municipiului Tulcea, instituție ce sprijină acest eveniment.

Primaria Tl sustine vanatoare de comori echipe robotica Tl dec 23

Regulile sunt disponibile pe platforma creată chiar de către tinerii liceeni: https://cq.ro049.com/

Cei ce vor participa la acest joc vor susține activitatea celor două cluburi tulcene de robotică, mai exact, banii colectați în urma donațiilor (minim 5 lei/participant) vor fi utilizați în scopul dezvoltării viitorilor roboți și a participării la FIRST Tech Challenge, cea mai mare competiție de robotică din România.

Potrivit sursei, sponsorii își pot aduce contribuția la buna desfășurare a concursului donând produse sau diverse servicii (inclusiv sub formă de vauchere). Acestea vor fi oferite ca premii echipelor câștigătoare la Candy Cane Quest.

Și Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național „Spiru Haret ” a publicat informații legate de această vânătoare.

CD S.Haret vanatoare comori echipe robotica 16 dec 23

Evenimentul este dedicat copiilor și tinerilor cu vârsta de peste 12 ani, dar cei ce nu îndeplinesc condițiile de vârstă pot participa cu familia.
Înscrierile în concurs se vor face sâmbătă, 16 decembrie, între orele 12:00 – 15:30.

Pentru organizarea acestui eveniment unic pentru tulceni au colaborat Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național „Spiru Haret”, echipele de robotică River Wolves și Epsilon, precum și Palatul Copiilor Tulcea.

Premiile vor fi anunțate în cursul săptămânii viitoare.

(surse info, foto : fb primariatulcea, fb cse.cnsh.tl)

Alte Articole

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

19 iulie 2024

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Săptămâna Interetnică, eveniment organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate - EUdivers, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Tulcea, va începe în data…

CISTESTE MAI MULT
S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”,…

CISTESTE MAI MULT