Stiri din tulcea

O nouă amânare a Turului României

28 septembrie 2023
O nouă amânare a Turului României

O nouă amânare a Turului României

Federaţia Română de Ciclism a anunţat, azi, că ediţia din acest an a Turului României a fost reprogramată pentru 2024, din motive independente de organizatori şi parteneri.

Un obstacol este doar o oportunitate de a o lua de la capăt cu mai multă înțelepciune,  scrie pe pagina oficială a Tour of Romania – competiția internațională de ciclism a României.

Potrivit sursei, din dorința de a duce mai departe tradiția Turului României și de a îi asigura o continuitate firească, decizia de reprogramare a evenimentului a fost amânată până în ultimul moment posibil, timp în care au fost întreprinse numeroase eforturi de rezolvare a situației, dar perioada scurtă rămasă până la noua dată de începere a evenimentului i-a adus pe organizatori în imposibilitatea de a continua demersurile de organizare și contractare a furnizorilor necesari în timp util.

„Avem convingerea că toate părțile implicate au fost animate de bune intenții și că ne vom reuni în cel mai scurt timp pentru a organiza Turul României 2024 la cele mai înalte standarde.” ,  a concluzionat Federaţia Română de Ciclism.

Turul României 2023 a mai fost amânat, în urma cu aproximativ o lună, când organizatorul a anunțat că în loc de perioada 4 – 10 septembrie 2023, competiția urma să aibă loc între 18 și 22 octombrie 2023.

Turul României 2023 trebuia să se deruleze pe un traseu de peste 900 km, ce includea trecerea pe Podul Suspendat peste Dunăre, iar unul din orașele de pe traseu era municipiul Tulcea.

(surse info, foto : fb tourofromaniaofficial, fb federatiadeciclism)