O nouă acțiune umanitară a jandarmului tulcean Sorin Andrici

24 mai 2024 | Social
O nouă acțiune umanitară a jandarmului tulcean Sorin Andrici

O nouă acțiune umanitară a jandarmului tulcean Sorin Andrici

În data de 30 mai 2024, jandarmul Sorin Andrici va lua startul la Campionatul Mondial de 48 de ore din Ungaria, însă nu va alerga doar pentru el, ci va încerca să fie alături de gemenele Ana și Laura, care luptă pentru viața lor, fiind vorba de o nouă acțiune umanitară în care se implică jandarmul tulcean.

Plutonierul adjutant șef Andrici Sorinș a reușit să înoate în 12 ore, 22.100 de metri, în sprijinul colegului său, astfel că își va depăși limitele și de această dată, acceptând o nouă provocare, pentru o cauză nobilă, după cum ne-a transmis Jandarmeria Tulcea.

Sorin Andrici susţine cauzele umanitare ale copiilor cu autism, celor cu sindrom Down, dar şi a persoanelor care, la un moment în viaţă, au nevoie de sprijin pentru a merge mai departe.

Tot ceea ce face este din altruism şi solidaritate pentru cei care au nevoie de sprijin, şansă la viaţă şi speranţă.

Jandarmul tulcean este recunoscut pentru performanțele sale remarcabile în ultramaraton, cel mai recent, el stabilind un nou record pentru România la Backyard Ultra Extremadura din Spania, alergând timp de 41 de ore.

De asemenea, la Festivalul Internațional de Ultramaraton din Veneția de anul acesta, a alergat 207,64 km în 24 de ore, depășindu-și propriul record și a obținut locuri fruntașe la diverse competiții naționale și internaționale, cum ar fi Ultramaraton 24H Belgrad și Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne.

În plus, Sorin Andrici a fost gazda ultramaratonului The Last Survivor Romania Backyard Ultra din Tulcea, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute.

Jandarmul își propune să alerge la Campionatul Mondial de 48 de ore din Ungaria fără să se oprească, pentru a aduce speranță și sprijin în viețile micuțelor luptătoare.

Cei ce doresc să susțină efortul lui Sorin Andrici, pot dona pentru gemenele Ana și Laura prin intermediul Asociației Împreună pentru Bubu.

Există două modalități de donație :

1. Cumpără kilometrii pe care îi aleargă Sorin: pe  https://impreunapentrububu.ro/cumpara-km/?mesager=14067
Fiecare kilometru alergat de Sorin va fi dedicat gemenelor Ana și Aura, banii strânși urmând a fi donați pentru tratamentul și îngrijirea lor.

2. Donează 2 euro prin SMS la numărul scurt **8827** cu mesajul „GEMENE” și donați 2 euro pentru a le oferi fetițelor șansa la o viață mai bună.

Gemenele Ana și Laura au nevoie de ajutorul nostru! Au dreptul la o viață normală iar asta stă în puterea noastră!

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)

Alte Articole

Tulcea ONG Fest, azi, în Piaţa Civică din municipiu

Tulcea ONG Fest, azi, în Piaţa Civică din municipiu

17 mai 2024

Cea de a VIII-a ediţie a evenimentului TulceaONGFest, organizat în cadrul ediţiei cu numărul 23 a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV) 2024, va începe azi, 17 mai 2024, de la…

CISTESTE MAI MULT
Protest al angajaților APM Tulcea, în această dimineață

Protest al angajaților APM Tulcea, în această dimineață

16 mai 2024

  Angajații Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Tulcea au decis ca astăzi, 16 mai, între orele 10.00 și 12.00, să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu…

CISTESTE MAI MULT