Stiri din tulcea

Numărul noilor infectați cu noul coronavirus la Tulcea-56 din 400 de teste

19 decembrie 2020
Numărul noilor infectați cu noul coronavirus la Tulcea-56 din 400 de teste

Numărul noilor infectați cu noul coronavirus la Tulcea-56 din 400 de teste

Potrivit informațiilor oferite de Direcția de Sănatate Publică, în județul nostru,ieri s-au efectuat 400 de teste iar 56 dintre personale testate au ieșit pozitiv.Observăm astfel că, numărul zilnic al îmbolnăvirilor  depășește foarte rar 100, media fiind undeva la 50 de infectări zilnice.
Ieri, autoritățile au efectuat 62 de controale și au dat 95 de ameni în valoare totală de 22.000 de lei.
Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Grupul de Comunicare Strategică face următoarele recomandări:
PURTAȚI MASCA de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!
RESPECTAȚI regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și LIMITAȚI, la maximum, orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!
EVITAȚI zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct/interacțiune cu un număr mare de persoane de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere, locuri de joacă!
RESPECTAȚI cu strictețe regulile de igienă personală, recomandate de autorități pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei apropiați!
APELAŢI TELVERDE 0800800165 – cetățenii pot sesiza cazurilor de încălcare a normelor de protecție.
APELAŢI TELVERDE 0800800358, cetățenii pot apela pentru recomandări și informații legate de COVID-19.
APELAŢI NUMĂRUL UNIC DE URGENȚĂ 112, doar pentru situații de urgență!
ATENTIE!
Pentru corecta informare a populației, zilnic vor fi publicate, atât pe pagina oficială a instituției, cât și pe pagina de socializare xxx, buletine de presă ale Grupului de Comunicare Strategică, informaţii de interes public în context COVID, precum și comunicate de interes public sau comunicate de presă locale ale Instituţiei Prefectului – Judeţul Tulcea.