Stiri din tulcea

Noiembrie este luna autobuzelor electrice la Tulcea

3 noiembrie 2023
Noiembrie este luna autobuzelor electrice la Tulcea

Noiembrie este luna autobuzelor electrice la Tulcea

Societatea Transport Public Tulcea a anunțat că începând cu această lună autobuzele electrice vor fi introduse pe trasee, treptat, pentru a efectua operațiuni de normare și pentru a verifica autonomia lor în condițiile reale de trafic din municipiu.

STP Tl luna autobuzelor electrice noiem 23

Din prima zi a lunii noiembrie, reprezentanții STP Tulcea s-au întâlnit cu echipa constructorului desemnat pentru montarea stațiilor de încărcare necesare noilor autobuze electrice.

STP Tl luna autobuzelor electrice noiem 23 2

Potrivit sursei , au fost realizate verificări pe teren și identificate soluții pentru a finaliza lucrările în cel mai eficient și rapid mod posibil, montarea stațiilor de încărcare ultramoderne urmând a începe de luni, 6 noiembrie 2023.

În plus, se lucrează la procedura de realizare a unui nou branșament la rețeaua de energie electrică, în scopul asigurării necesarului de putere pentru stațiile de încărcare.

În momentul în care lucrările de montare a acestor stații vor fi încheiate, toate autobuzele electrice vor fi integrate în programul de transport STP , pentru „o experiență de călătorie mai ecologică și mai eficientă”, după cum scrie pe site-ul societății tulcene de transport în comun.

În concluzie, odată cu luna noiembrie 2023, se intră într-o etapă crucială a modernizării transportului public din municipiul Tulcea, „accelerând spre un oraș mai curat!”

(surse info, foto : stp-tulcea.ro, fb transportpublictulcea)