Stiri din tulcea

Nippon Budo Sport Tulcea : Cupa „Moș Crăciun”, premierea celor mai buni sportivi din 2023 și cadouri de la Moșul, în acest weekend

18 decembrie 2023
Nippon Budo Sport Tulcea : Cupa „Moș Crăciun”, premierea celor mai buni sportivi din 2023 și cadouri de la Moșul, în acest weekend

Nippon Budo Sport Tulcea : Cupa „Moș Crăciun”, premierea celor mai buni sportivi din 2023 și cadouri de la Moșul, în acest weekend

 

Sâmbătă, 16 decembrie 2023, în sala de sport a Liceului „Henri Coandă” s-a desfășurat ediția a IX -a a concursului Cupa „Moș Crăciun” organizat de Nippon Budo Sport în parteneriat cu Palatul Copiilor Tulcea și Liceul Tehnologic „Henri Coanda” Tulcea și la care au participat 120 de sportivi din Republica Moldova și orasele Brăila, Galați, Măcin, Isaccea, Sulina și Tulcea, acesta fiind ultimul concurs al clubului din acest an, conform unui comunicat de presă Nippon Budo Sport , primit la redacție.

La debutul evenimentului, Nippon Budo Sport și Palatul Copiilor Tulcea și-au premiat cei mai buni sportivi din anul 2023, în functie de rezultate, iar Moș Crăciun nu s-a lăsat așteptat, fiind prezent la cupa organizată în cinstea lui.

În plus, duminică, 17 decembrie 2023, Moșul a venit cu cadouri la sportivii de la Nippon Budo Sport și Palatul Copiilor Tulcea, ei fiind astfel răsplătiți pentru reușitele lor din acest an, în care au participat la 20 de competiții naționale, internaționale și mondiale:
– un campionat mondial și o cupă mondială,
– doua campionate europene, din care unul școlarâ,
– un campionat național și patru cupe internaționale
– și 4 concursuri ce au fost organizate de clubul Nippon Budo Sport.

Nippon Budo Sport premiati cei mai buni din 2023 la Cupa Mos Craciun dec 23

NIPPON BUDO SPORT – categoria OPEN
1. Loc 1, Uncu Vlad Constantin – Cele mai bune rezultate 2023 , titlul de Vicecampion Mondial de tineret la Campionatul Mondial din Olanda si titlu de Campion European la tineret in Armenia.
2. Loc 2, Panuta Albert – Cele mai bune rezultate 2023, titlu de Campion Mondial 14 – 15 ani baieti la Cupa Mondiala din Ungaria si titlu de Campion European la juniori 14 – 15 ani in Armenia.
3. Loc 3, Gheorghita Irina – Cele mai bune rezultate 2023, titlu de Campioana Mondiala 14 – 15 ani fete la Cupa Mondiala de Ungaria si Loc 6 la Campionatul Mondial la concursul de kata in Olanda.
4. Loc 4, Artimov Razvan – Cele mai bune rezultate 2023, titlu de ViceCampion Mondial 14 – 15 ani baieti la Cupa Mondiala din Ungaria si titlu de Campion European Scolar la 15 – 16 ani in Serbia.
5. Loc 5, Covrig Delia Andreea – Cel mai bun rezultat 2023, titlu de Campioana European Scolar la kumite 13 – 14 ani in Serbia.
6. Loc 6, Ungureanu Codrin Stefan – Cel mai bun rezultat 2023, titlu de Vicecampion European Scolar la kumite 13 – 14 ani in Serbia.
7. ” Cel mai bun spirit de luptator 2023″ Viorica Theodor ;
8. „Cel mai bun sportiv din Macin in 2023 ” Oglan Andrei Marian;

Nippon Budo Sport Mos Craciun la cei mai buni karatisti tulceni dec 23

NIPPON BUDO SPORT – categoria sub 12 ani
Loc 1, Safca Alesia Riana ;
Loc 2, Tranulea George;
Loc 3, Saragea Ingrid Andreea;
Loc 4, Saragea Kira Gabriela;
Loc 5, Dumitriu Ema;
Loc 6, Belibrov Cezar;
Loc 7, Enciu Maria;
Loc 8, Chelmus Sofia;
Loc 9, Mitu Rares;
Loc 10, Hutanu Valentin;
Loc 10, Bumbacel Mihnea;

Nippon Budo Sport Mos Craciun la cei mai buni karatisti tulceni dec 23 Palat

PALATUL COPIILOR TULCEA
Loc 1, Balca Ionela;
Loc 2, Strambeanu Luca;
Loc 3, Strambeanu Stefan;
Loc 4, Balca Gabriel;
Loc 5, Balan Alexandru;

În acest context, sunt binevenite felicitările adresate tuturor sportivilor membrii ai clubului Nippon Budo Sport Tulcea și ai cercului de karate și autoapărare din cadrul Palatului Copiilor Tulcea pentru tot parcursul din acest an 2023, cu mulțumiri adresate tuturor celor implicați în buna desfășurare a antrenamentelor, activităților și a evenimentelor : sponsori, parteneri, parteneri media, prieteni și cei mai importanți, părinții.

Mă înclin cu respect și considerație în fața tuturor și vă doresc Sărbători fericite și un An 2024 cu multă sănătate și plin de realizări,
a transmis președintele clubului Nippon Budo Sport Tulcea, sensei Nicolaie Pănuță.

Osu!!

(sursă info și foto : comunicat de presă Nippon Budo Sport Tulcea)