Nevoia de donatori de sânge este constantă

16 noiembrie 2023 | Sanatate
Nevoia de donatori de sânge este constantă

Nevoia de donatori de sânge este constantă

În urmă cu aproximativ o săptămână, Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea a publicat un nou apel privind nevoia urgentă de sânge, toate grupele de sânge, în contextul în care cererile sunt mari, stocul scade pe zi ce trece iar nevoia de sânge este constantă.

Persoanele care doresc să doneze sunt așteptate la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Tulcea de pe str. Alunișului, nr .15, între orele 7.30 -12.00, de luni până vineri.

Centrul sange Tl foto noiem 23

„Haideți sa facem o fapta bună împreună! Vă așteptăm să salvam vieți, cineva acolo are nevoie de ajutorul nostru!
Hai să dăm din nou dovadă de altruism și solidaritate, să demonstrăm că ne pasă!
Donarea de sânge este un gest nobil de o însemnătate uriașă, care aduce în același timp foarte multe beneficii donatorului, și cel mai important, poate salva viața celor ce au nevoie de transfuzii!
Vino alături de noi și hai să acordăm prioritate vieții!”,

scrie pe pagina oficială centruldetransfuziitulcea.

Printre cei ce au reacționat la apelul Centrului de Transfuzii Sanguine din municipiu este Primăria Comunei Jurilovca care a transmis azi locuitorilor comunei tulcene informații legate de acest subiect.

Mai mult, instituția a menționat că persoanele care doresc să doneze și nu au cum să ajungă la Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea, pot lua legătura telefonic cu Viceprimarul comunei Jurilovca, Galina Teleucă (număr de telefon: 0741296355), în vederea organizării unui transport.

(surse info, foto: fb centruldetransfuziitulcea, fb PrimariaComuneiJurilovca)

Alte Articole

Puncte de PRIM AJUTOR deschise în județul Tulcea pe perioada caniculei

Puncte de PRIM AJUTOR deschise în județul Tulcea pe perioada caniculei

11 iulie 2024

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a publicat listele cu punctele de PRIM AJUTOR din municipiul Tulcea și din celelalte localități tulcene, ce funcționează în perioadele de caniculă pentru persoanele…

CISTESTE MAI MULT
Cum putem reduce riscurile expunerii la soare

Cum putem reduce riscurile expunerii la soare

10 iulie 2024

  Pe lângă temperaturile mari pe care trebuie să le suportăm în aceste zile caniculare, este foarte important să nu uitam de radiațiile ultraviolete și deci de riscurile expunerii la…

CISTESTE MAI MULT