Muzica Noua

NANE si Smiley lanseaza piesa „GOALA”, o piesa-oglinda pentru suflete in deriva

21 ianuarie 2024 | Muzica noua
NANE si Smiley lanseaza piesa „GOALA”, o piesa-oglinda pentru suflete in deriva

NANE si Smiley lanseaza piesa „GOALA”, o piesa-oglinda pentru suflete in deriva

Artistul NANE lanseaza alaturi de Smiley piesa „GOALA”, o colaborare muzicala surprinzatoare si mult asteptata in comunitatea de hip-hop si trap din Romania, care vorbeste despre lungul si incertul drum pana la gasirea iubirii.


„GOALA este despre dragostea toxica, despre dificultatile si struggle-ul de a fi cu cineva si a incerca sa faci relatia sa mearga. Am lucrat cu Smiley pentru piesa asta si mi-a placut foarte mult. O sa mai scoatem piese impreuna, cel mai probabil, mai ales ca apreciez la el bucuria si firescul pe care le are atunci cand face muzica, am multe de invatat de la el. Mereu am considerat ca cele mai smechere chestii ies cand artistii colaboreaza avand ca unic scop muzica.”, declara NANE, unul dintre cei mai apreciati artisti urbani, de hip-hop, rap si trap din Romania.

Dornic sa experimenteze cat mai multe intersectii de stiluri muzicale, Smiley are in plan mai multe colaborari cu NANE si cu artistii din zona urbana. „Ma cunosc cu NANE de mult timp, ii apreciez mult evolutia, mi se pare un tip foarte talentat, creativ si inovator. Totul a plecat de la o discutie pe care am avut-o si ne-am dat seama ca ar fi bine sa intram in studio sa lucram, sa experimentam, sa facem ceva nou pentru amandoi. Asa a iesit GOALA care noua ni se pare foarte tare. Am avut o chimie foarte buna, ne-am inteles foarte bine din punct de vedere creativ si probabil o sa mai auziti de noi impreuna.”, anunta Smiley odata cu lansarea piesei.

Co-productie HaHaHa Production si nopartyboys, GOALA are muzica scrisa de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Stefan Avram Cherescu (NANE), Florin Boka (Feenom), Razvan Sofronescu, versurile facute de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) si Stefan Avram Cherescu (NANE), productia muzicala semnata de Feenom, Mix-ul de Lu-K Beats si Masterul de Erwin Maas.

 

sursa:bestmusic.ro

Alte Articole

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

4 iulie 2024

Antonia a lansat piesa "Prieteni", o ironie fină despre cei care nu mai știu să aprecieze valori precum loialitatea, prietenia și sinceritatea în relațiile interumane. https://www.youtube.com/watch?v=wZG5smhkhzo "Prieteni" a fost compusă de…

CISTESTE MAI MULT
Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

4 iulie 2024

"C, XOXO" conține 14 piese, dintre care două sunt colaborări cu Drake. Discul a fost prefațat de single-urile "I Luv It" cu Playboi Carti - care a ajuns pe locul…

CISTESTE MAI MULT