Group 17

Muzica Noua

calendar (1)
decembrie 14, 2020
Milan x Robert Zahiu – Cadoul meu preferat (Sunetul meu preferat cover)
Milan lansează împreună cu Robert Zahiu „Cadoul meu preferat”, cover după piesa de succes a lui Sore și florianrus – „Sunetul meu preferat”. În ton cu perioada mult așteptată de Crăciun, cover-ul te face să simți bucuria sărbătorilor, dar bineînțeles, și nelipsita nostalgie.
Ți s-a întâmplat vreodată ca de Crăciun să îți dorești drept „cadou” revenirea unei persoane dragi din trecutul tău? În acest caz, niciun dar material nu mai este satisfăcător. Ascultând „Cadoul meu preferat”, te vei delecta cu amintiri plăcute și pline de emoții și vei simți poate nostalgia trecutului cu persoana iubită. Piesa artiștilor este, într-adevăr, un roman de dragoste, atât din perspectiva ei, cât și din a lui, așteptând să fie citit – sau, mai degrabă, simțit.
Cu o notă clară și personală, Milan este o artistă aflată la începutul carierei sale, fiind cel mai bine descrisă prin stilul ei unic. Ea combină influențele dark pop cu genuri muzicale diverse și diferite. Parte a tinerei generații, Milan este deja îndrăgită de publicul ei foarte activ, care o susține cu fiecare ocazie. În câteva cuvinte, putem spune despre Milan că este acel gen de artist pe care îți doreai de mult timp să îl descoperi.
Personalitatea puternică și abordarea specială și emoțională îl definesc pe Robert Zahiu, care este întotdeauna gata să experimenteze diverse stiluri de muzică. Încă de la prima sa lecție de chitară, de când avea 8 ani, artistul a fost dornic să învețe cât mai multe. Urmărește cu entuziasm industria muzicală internațională, pentru a crea întotdeauna o atmosferă proaspătă în piesele sale și pentru a oferi un sunet original publicului său.
Group 17

Cauta