Muzica Noua

Moonlight & Dayana lansează o piesă cu un aer dance-oriental, Loca

19 martie 2021
Moonlight & Dayana lansează o piesă cu un aer dance-oriental, Loca

Moonlight & Dayana lansează o piesă cu un aer dance-oriental, Loca

Moonlight și Dayana prezintă Loca, o nouă colaborare a artiștilor, care aduce un aer dance-oriental, pe o producție slap house.

Piesa a fost compusă de Moonlight si Diana Sturza, versuri scrise de Diana, iar producția a fost realizată de Moonlight.

Clipul, plin de culoare și dinamism, a fost regizat si montat de Lofi Blartisio.

Diana Sturza (Dayana) este artistă și songwriter de muzică pop și dance din Republica Moldova. A debutat în televiziune în 2010, în cadrul show-ului Ring Star, din Chișinău, iar între anii 2014 și 2017 a fost membră a trupei Millenium. În 2017, a început Facultatea de Muzică, la București, la secția Compoziție muzică ușoară. Aici și-a descoperit pasiunea pentru compoziție și talentul de a scrie versuri. Sub pseudonimul Lady Dyi a lansat piesa 123 cu câțiva ani în urmă, iar anul trecut și-a schimbat numele de scenă în Dayana și a început colaborarea cu studioul Pink Elephant.

Moonlight este un proiect românesc, început în colaborare cu label-ul Pink Elephant. Primul single, All the time, a fost lansat de casa de discuri Warner Rusia în 2019 și a avut spijinul radiourilor din regiune. A urmat piesa Muchacho, care a fost difuzată la radiourile din polonia, iar în 2020, Gucci a fost semnată de Sony/ Columbia Germania.