Stiri din tulcea

Modificări trasee autobuze din municipiu – tulcenii sunt invitați să anunțe posibilele deficiențe

30 martie 2023
Modificări trasee autobuze din municipiu – tulcenii sunt invitați să anunțe posibilele deficiențe

Modificări trasee autobuze din municipiu – tulcenii sunt invitați să anunțe posibilele deficiențe

Ca urmare a faptului că lucrările de infrastructură din municipiul Tulcea avansează, Societatea de Transport Public (STP) Tulcea anunță necesitatea de a modifica temporar traseele unor autobuze, ce vor fi redirecționate pe străzi conforme circulației mijloacelor de transport public, din imediata vecinătate a zonelor de șantier.

Aceste modificări sunt necesare și includ, acolo unde va fi posibil, înființarea unor stații de autobuz temporare, după consultarea cu instituțiile publice responsabile cu circulația pe drumurile publice, potrivit informațiilor publicate de societatea citată.

În acest context, STP Tulcea îi informează pe cetățeni că șoferii de autobuz au obligația de a opri în toate stațiile de autobuz, inclusiv în cele de pe traseele deviate, aceasta fiind sarcină de serviciu și îi invită pe tulceni să anunțe societății Transport Public S.A. deficiențele, pentru a se lua în timp util măsuri de remediere și de corectare.

În cazul în care se constată că autobuzele nu opresc în toate stațiile, putem trimite sesizări telefonic, prin e-mail, pe site-ul sau pe pagina de socializare a societății :

– Telefon dispecerat: 0240534278 (program luni vineri: 04:45-20:45, sâmbătă și duminică: 04:45-16:00)
– Email: secretariat@stp-tulcea.ro
– Pagina de internet: www.stp-tulcea.ro/contact/
– Facebook (messenger): Transport Public Tulcea

În ceea ce privește timpii de sosire în stațiile de autobuz, din cauza lucrărilor de infrastructură și a traficului aglomerat, este posibil ca, în anumite perioade ale zilei, aceștia să nu poată fi respectați”, în ciuda eforturilor celor implicați.

(sursă info și foto : fb transportpublictulcea)