Misiune specială azi, 8 martie, la Tulcea

8 martie 2024 | Actualitate
Misiune specială azi, 8 martie, la Tulcea

Misiune specială azi, 8 martie, la Tulcea

În cursul acestei zile, toate armele Ministerului Afacerilor Interne au participat la o acțiune menită să aducă zâmbete pe chipurile celor mai dragi ființe, angajați din cadrul ISU Tulcea, IPJ Tulcea, IJJ Tulcea, Poliția de Frontieră Tulcea și a Agenției Naționale Antidrog fiind prezenți în municipiul Tulcea pentru a oferi flori, dar și materiale informative, doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit și cărora le-au urat din suflet un sincer ”La mulți ani”, să aibă parte de sănătate, de bucurii și de cât mai multe motive să zâmbească, după cum ne-a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea.

IPJ Tl misiune speciala de 8 martie 24

Și angajatele Detașamentului de Pompieri Tulcea, care sunt astăzi în tura de serviciu au fost sărbătorite cum se cuvine.

ISU Tl Z femeii la sediu Tl mart 24

Polițiștii tulceni s-au pregătit și în acest an, cu ocazia zilei de 8 martie, să desfășoare o altfel de ,,misiune”: aceea de a aduce un zâmbet pe buzele doamnelor și domnișoarelor, conform unui buletin informativ IPJ Tulcea.

IPJ Tl misiune speciala de 8 martie 24 6

 

„Azi, fiecare floare dăruită a avut parfumul aprecierii, mulțumirii și recunoașterii eforturilor dumnevoastră, a mamelor, soţiilor, colegelor, tuturor femeilor ce ne înconjoară și care ne oferă bucuria vieţii!”,
scrie pe pagina oficială a Jandarmeriei Tulcea.

IJJ Tl flori de Z Femeii 24 3

În ceea ce privește polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, dar și în municipiile Constanța și Tulcea, polițiștii de frontieră împreună cu reprezentanții celorlalte arme ale Ministerul Afacerilor Interne, România, „au străpuns norii cu zâmbetul de o frumusețe aparte al doamnelor și domnișoarelor întâlnite”, potrivit celor publicate de purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Garda de C Z Femeii pe faleza 24

În concluzie, azi, 8 martie, polițiștii rutieri, pompierii, jandarmii, polițiștii de frontieră și reprezentanții A.N.A. au avut o misiune specială, dedicată doamnelor și domnișoarelor.

IPJ Tl misiune speciala de 8 martie 24 3

(surse info, foto : buletin informativ IPJ Tulcea, buletin informativ ISU Tulcea, fb jandarmeriatulcea, fb gardadecoasta)

Alte Articole

Rezerve de apă oferite șoferilor de camioane din zona PTF Isaccea

Rezerve de apă oferite șoferilor de camioane din zona PTF Isaccea

12 iulie 2024

În condițiile în care, pentru zona continentașă a Dobrogei Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod Portocaliu cu val de căldură persistent, caniculă și disconfort termic accentuat, voluntarii…

CISTESTE MAI MULT
Urmează alte zile de caniculă – fii pregătit !

Urmează alte zile de caniculă – fii pregătit !

12 iulie 2024

În contextul în care canicula nu ne va părăsi așa de repede iar prognozele anunță chiar noi creșteri ale temperaturilor maxime, este important să fim pregătiți și cum chiar pentru…

CISTESTE MAI MULT