Stiri din tulcea

Misiune specială azi, 8 martie, la Tulcea

8 martie 2024
Misiune specială azi, 8 martie, la Tulcea

Misiune specială azi, 8 martie, la Tulcea

În cursul acestei zile, toate armele Ministerului Afacerilor Interne au participat la o acțiune menită să aducă zâmbete pe chipurile celor mai dragi ființe, angajați din cadrul ISU Tulcea, IPJ Tulcea, IJJ Tulcea, Poliția de Frontieră Tulcea și a Agenției Naționale Antidrog fiind prezenți în municipiul Tulcea pentru a oferi flori, dar și materiale informative, doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit și cărora le-au urat din suflet un sincer ”La mulți ani”, să aibă parte de sănătate, de bucurii și de cât mai multe motive să zâmbească, după cum ne-a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea.

IPJ Tl misiune speciala de 8 martie 24

Și angajatele Detașamentului de Pompieri Tulcea, care sunt astăzi în tura de serviciu au fost sărbătorite cum se cuvine.

ISU Tl Z femeii la sediu Tl mart 24

Polițiștii tulceni s-au pregătit și în acest an, cu ocazia zilei de 8 martie, să desfășoare o altfel de ,,misiune”: aceea de a aduce un zâmbet pe buzele doamnelor și domnișoarelor, conform unui buletin informativ IPJ Tulcea.

IPJ Tl misiune speciala de 8 martie 24 6

 

„Azi, fiecare floare dăruită a avut parfumul aprecierii, mulțumirii și recunoașterii eforturilor dumnevoastră, a mamelor, soţiilor, colegelor, tuturor femeilor ce ne înconjoară și care ne oferă bucuria vieţii!”,
scrie pe pagina oficială a Jandarmeriei Tulcea.

IJJ Tl flori de Z Femeii 24 3

În ceea ce privește polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, dar și în municipiile Constanța și Tulcea, polițiștii de frontieră împreună cu reprezentanții celorlalte arme ale Ministerul Afacerilor Interne, România, „au străpuns norii cu zâmbetul de o frumusețe aparte al doamnelor și domnișoarelor întâlnite”, potrivit celor publicate de purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Garda de C Z Femeii pe faleza 24

În concluzie, azi, 8 martie, polițiștii rutieri, pompierii, jandarmii, polițiștii de frontieră și reprezentanții A.N.A. au avut o misiune specială, dedicată doamnelor și domnișoarelor.

IPJ Tl misiune speciala de 8 martie 24 3

(surse info, foto : buletin informativ IPJ Tulcea, buletin informativ ISU Tulcea, fb jandarmeriatulcea, fb gardadecoasta)