Stiri din tulcea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, în vizită la Tulcea

14 februarie 2023
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, în vizită la Tulcea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, în vizită la Tulcea

Ministrul Agriculturii si Dezvoltării Rurale, Petre Daea, s-a aflat în municipiu cu ocazia unor ședințe de lucru desfășurate la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Tulcea și în cursul acestei dimineți, a realizat și o vizită fulger la Instituția Prefectului – Județul Tulcea, conform unui comunicat de presă emis de Prefectura Tulcea.

Pref Tl vizita Miin Agric pref feb 23

Potrivit celor declarate de prefectul Alexandru Dan Munteanu, în această scurtă vizită au fost abordate diferite probleme ale fermierilor tulceni, printre care se numără cea referitoare la lipsa irigațiilor :

„Astăzi am avut parte de vizita domnului ministru Daea, la Prefectură. Am profitat de prezența domniei sale și i-am vorbit despre problemele fermierilor din județul Tulcea. Lipsa irigațiilor este o problemă stringentă la noi în județ și se fac demersuri pentru rezolvarea ei.
Domnul ministru ne-a asigurat de toată susținerea domniei sale, iar noi vom face toate eforturile pentru a avea cele mai bune rezultate”,

a transmis prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Pref Tl vizita Miin Agric Pta Noua feb 23

După vizita de la Prefectură, ministrul Daea, alături de prefectul Alexandru Dan Munteanu, a făcut o vizită producătorilor și comercianților din Piața Nouă Tulcea.

(sursă info și foto : comunicat de presă Prefectura Tulcea)