Meseria de polițist, promovată la Tulcea

26 octombrie 2023 | Actualitate
Meseria de polițist, promovată la Tulcea

Meseria de polițist, promovată la Tulcea

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au organizat în cursul zilei de ieri, 25 octombrie 2023, în Piața Civică din municipiul Tulcea, un eveniment destinat promovării meseriei de polițist, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Tulcea.

Pe parcursul activității, polițiștii tulceni au oferit informații persoanelor aflate la eveniment despre admiterea la unitățile de învătământ postliceal ale MAI, prezentând detailat, modalitatea de înscriere la școlile de poliție, sesiunea octombrie-noiembrie 2023.

IPJ Tl Campanie meserie politist oct 23

În acest context, IPJ Tulcea amintește viitorilor candidați faptul că Ministerul Afacerilor Interne a dat startul concursurilor de admitere în instituțiile de învățământ postliceal.

Sesiunea privind organizarea și desfășurarea concursurilor se va întinte pe perioada octombrie 2023-februarie 2024 și într-o primă etapă, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, până la data de 05.11.2023, recrutează candidați pentru concursul de admitere la următoarele unități de învățământ :
Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – 1340 locuri
Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” ClujNapoca – 300 locuri.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente etapelor de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, la link-ul: https://tl.politiaromana.ro.

Înscrierele se pot face prin completarea cererilor – tip de înscriere care se completează de către candidați, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@tl.politiaromana.ro.

Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, pentru depunerea documentelor la sediul Inspectoratului de Poliție Judetean Tulcea de pe str. Spitalului nr.2., Tulcea.
(sursă info și foto : comunicat de presă IPJ Tulcea)

Alte Articole

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

23 iulie 2024

  Pornind de la un caz concret, ce a avut loc ieri, 22 iulie, când a fost semnalat pericolul desprinderii unei porțiuni din aticul unui bloc situat pe strada Mihail…

CISTESTE MAI MULT
Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

22 iulie 2024

După ce, în luna aprilie a acestui an, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Tulcea a emis 2 avize de mediu pentru parcuri eoliene, săptămâna trecută, agenția tulceană a emis alte…

CISTESTE MAI MULT