Stiri din tulcea

Mașină lovită de tir pe Viticulturii!

26 iulie 2021
Mașină lovită de tir pe Viticulturii!

Mașină lovită de tir pe Viticulturii!

În jurul 08:25, prin apel la 112, pompierii militari tulceni au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Tulcea, în care au fost implicate un autotren și un autoturism, anunță ISU Delta Tulcea într-un comunicat de presă.

Accidentul a avut loc pe strada Viticulturii, în zona SNIF Tulcea!

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 12 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță tip C din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

În urma evenimentul rutier a rezultat o victimă blocată în autoturism, conștientă și cooperantă, conducătorul auto al autoturismului implicat în accident. După deblocarea portierei autoturismului, bărbatul, în vârstă de 72 ani, a fost monitorizat de echipajul SAJ la locul intervenției, ulterior fiind transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului.

Potrivit martorilor, victima nu a acordat prioritate tirului!

(foto: ISU Delta Tulcea)