Stiri din tulcea

Măine începe ultima lună cu bonificația de 10% pentru plata anticipată a impozitelor

29 februarie 2024
Măine începe ultima lună cu bonificația de 10% pentru plata anticipată a impozitelor

Măine începe ultima lună cu bonificația de 10% pentru plata anticipată a impozitelor

Până la data de 31 martie 2024, atât persoanele fizice, cât și cele juridice beneficiază de o bonificație de 10% pentru plata anticipată a impozitelor și în acest context, vă reamintim de platforma online a Municipiului Tulcea, http://tulcea.cityon.ro, unde putem achita taxele și impozitele fără a sta la coadă.

Această platformă este una din cele mai performante aplicații, în care fiecare cetățean, în contul personal creat, își poate administra toate proprietățile, poate vedea informații detaliate în timp real și poate realiza plăți cu cardul pentru taxe, impozite, contracte de concesiune, parcări, amenzi, taxe buletin, taxe judiciare, urbanism și multe altele, după cum ne informează si George Șinghi, viceprimar al municipiului Tulcea.

Plățile pot fi făcute de pe computer sau de pe telefon, cu cardul, asemănător oricărei plăți la un magazin online.

Se pot realiza plăți online cu cardul și fără cont, pe baza CNP-ului sau a altor date specifice, dar pentru solicitări de certificate fiscale, declarații, scoatere din evidențe, acces program Rabla, parcări și multe altele este recomandată crearea unui cont, menționează viceprimarul George Șinghi.

Este vorba de un cont unic, un spațiu virtual privat al cetățeanului, ce va fi folosit și pentru aplicațiile dezvoltate ulterior de Primăria Tulcea.

Potrivit sursei, până la această dată există 8000 de conturi de utilizatori persoane fizice și 450 persoane juridice.

(sursă info și foto : fb george.singhi)