Stiri din tulcea

Mâine începe „Tulcea Beer Fest”

12 iulie 2023
Mâine începe „Tulcea Beer Fest”

Mâine începe „Tulcea Beer Fest”

 

Timp de patru zile, în perioada 13-16 iulie, are loc prima ediție a evenimentului Tulcea Beer Fest, la Patinoar și Plaja Lac Ciuperca, transmite Primăria Tulcea, menționând că pe perioada desfășurării evenimentului, traficul auto pe Aleea Ciuperca va fi restricționat, cu excepția aprovizionării în intervalul orar 6.00 – 10. 00.

Prin urmare, se recomandă vizitatorilor să utilizeze parcările din Str. Tineretului (Stadion Delta), Sala de sport „Pohariu”, Casa Albastră.
În plus, este bine de știut că pe perioada desfășurării evenimentului scăldatul va fi interzis.

Tulcea Beer Fest
Organizatorii Tulcea Beer Fest și-au propus să aducă tulcenilor un prilej de bucurie și sărbătoare în jurul berii, o băutură care face parte din viața oamenilor din cele mai vechi timpuri.
Având în vedere că se anunță o vreme caniculară, a fost pregătită o selecție largă de beri, iar berea fără alcool va fi prezentă în cantități suficiente pentru a asigura o hidratare eficientă și delicioasă, deopotrivă.

Dar Tulcea Beer Fest nu se rezumă doar la bere.
Pe lângă berării, vor fi amenajate standuri cu mâncare, corturi cu dulciuri și băuturi răcoritoare, foodtruck-uri cu preparate delicioase.
Organizatorii i-au avut în vedere și pe cei mici, pe perioada evenimentului fiind amenajate locuri speciale de joacă și aventură.
Pentru vizitatorii cu spirit competitiv sunt pregătite jocuri și concursuri specifice unui Beer Fest.

Serile vor fi animate cu spectacole și concerte live, la care vor lua parte: Alexia Gemene, The Opera, Adnana Mihailă, Andreea Feraru, Let’s go Dance, Cristina Dobrescu, Shaz.

Tulcenii sunt așteptați la acest festival, ce se dorește a fi o sărbătoare a prieteniei în jurul celei mai populare băuturi, berea.
Organizatorii doresc ca Tulcea Beer Fest să devină o tradiție, pentru ca tulcenii să se poată bucura și în următorii ani de această sărbătoare.

Tulcea Beer Fest este un eveniment susținut integral din fonduri private, organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Tulcea, prin direcțiile și serviciile subordonate instituției.

Accesul la Tulcea Beer Fest este gratuit.

(sursă info și foto : informare de presă Primăria Tulcea)