Stiri din tulcea

Mâine dimineață se va închide strada Tudor Vladimirescu din municipiu

9 mai 2023
Mâine dimineață se va închide strada Tudor Vladimirescu din municipiu

Mâine dimineață se va închide strada Tudor Vladimirescu din municipiu

 

În contextul în care mâine, 19 mai, între orele 6.00-10.00, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu , un utilaj greu va monta o TOALETĂ PUBLICĂ pe amplasamentul vechiului grup sanitar (cu acces din str. Unirii), Primăria Municipiului Tulcea informează tulcenii care au mașini în zonă că este necesară eliberarea străzii.

În cazul în care vor mai fi mașini rămase în zonă, acestea vor fi ridicate!

Activitatea programată mâine dimineață, pentru care este necesară închiderea accesului auto pe strada Tudor Vladimirescu, face parte din programul de extindere și modernizare a rețelei de toaletele publice prin care se instalează noi grupuri sanitare, complet automatizate, cu funcție de auto-curățare, astfel încât nu va mai fi necesar personal permanent pentru întreținere.

Primaria Tl 1a toaleta moderna Tl noi 21

Toaleta publică de pe str Tudor Vladimirescu (zona Unirii) este cea de-a 5-a montată în municipiu, după cele din parcurile Victoria, Monument și Ciuperca (Orășelul Copiilor, respectiv zona Sirene)

Urmâtoarele grupuri sanitare automatizate vor fi în cartier E3 – Teren Sport ,,Chiparosului”, în Piața Veche și la Cimitirul ,,Eternitatea”.

(surse info, foto : fb primariatulcea, fb simion.dragos)