Stiri din tulcea

Lucrări de asfaltare pe 2 străzi, azi, în municipiu

2 noiembrie 2023
Lucrări de asfaltare pe 2 străzi, azi, în municipiu

Lucrări de asfaltare pe 2 străzi, azi, în municipiu

 

Primăria Tulcea a transmis ieri posesorilor de autovehicule informații privind lucrări de asfaltare ce încep azi, cu rugămintea de a nu parca în zonele vizate, dar și șoferii care circulă de obicei în aceste zone ar trebui să știe că se asfaltează atât strada Podgoriilor, segmentul dinspre intersecția cu strada Victoriei, cât și strada Cascadei , ce pornește din str. Victoriei și se intersectează cu str. Mihai Eminescu.

Primaria Tl asfaltare podgoriilor 2 noie 23

Primaria Tulcea asfaltare Cascadei 2 noiem 23

În ambele cazuri lucrările vor dura aproximativ două zile. potrivit celor publicate de Primăria Municipiului Tulcea , care a menționat că pe strada Podgoriilor muncitorii vor turna primul strat de asfalt (binder), urmând ca ulterior să fie așternut și stratul de uzură.

În plus, potrivit celor publicate de primarul municipiului, Ștefan Ilie, vor fi lucrări de asfaltare și pe străzile Alexandru cel Bun, Păcii, Militari și Eroilor.

În ceea ce privește stâlpii de electricitate, aceștia vor fi scoși de pe trotuare pe str. I.L.Caragiale (până în Aleea Merișor) după data de 17 noiembrie, până la această dată urmând a fi montați stâlpii de iluminat.

Aceleași proceduri se vor derula și pe str. Păcii (intersecția cu Zimbrului), dar după data de 20 noiembrie.

(surse info și foto : fb primariatulcea, fb stefan.ilie.tulcea)