Stiri din tulcea

Lucrări de asfaltare în aceste zile, pe mai multe străzi din municipiu

14 septembrie 2023
Lucrări de asfaltare în aceste zile, pe mai multe străzi din municipiu

Lucrări de asfaltare în aceste zile, pe mai multe străzi din municipiu

 

Astăzi se desfăsoară lucrări de asfaltare pe str. Alexandru cel Bun iar vineri, sâmbătă (15 şi 16 septembrie) și în primele 2 zile din săptămâna viitoare pe str. Forestierului, după cum a anunțat primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie.

În plus, tot săptămâna viitoare, dar în zilele de miercuri și joi, 20 şi 21 septembrie, se va asfalta pe noua stradă Militari, prima stradă realizată de la 0 în Tulcea, la care se lucrează de la sfârşitul lunii iunie şi care va avea rețele noi de apă, canalizare și iluminat public, potrivit celor publicate de viceprimarul municipiului, George Şinghi.

Prin construirea acestei străzi, ce face legătura între străzile Spitalului şi Barajului (prin spatele unității militare), se va reduce presiunea de pe strada 1848 și de pe sensul giratoriu din str. Barajului (Kaufland), fiind astfel realizată o alternativă directă spre actuala centură.

Potrivit edilului orașului, Ștefan Ilie, pe aceste străzi pe care se va asfalta în zilele următoare, „ce a fost mai greu a trecut”, adică lucrările realizate simultan, pentru terasare, iluminat, apă şi canalizare, „care au avut nevoie de timp și de o atentă coordonare”.

(surse info, foto : fb stefan.ilie.tulcea, fb george.singhi, arhivă RD)