Stiri din tulcea

Liceenii tulceni sunt așteptați la Constanța : Universitatea Ovidius și-a deschis porțile

21 martie 2024
Liceenii tulceni sunt așteptați la Constanța : Universitatea Ovidius și-a deschis porțile

Liceenii tulceni sunt așteptați la Constanța : Universitatea Ovidius și-a deschis porțile

 

Până pe data de 20 mai 2024, Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) derulează o nouă ediţie a campaniei de promovare a ofertei educaţionale – Zilele Porţilor Deschise, la care sunt aşteptaţi să participe și liceeni din judeţul Tulcea, alături de cei din Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Galaţi, Brăila și Vrancea, conform unui comunicat de presă emis de instituţia de învăţământ superior din municipiul Constanţa.

Tinerii interesați vor avea posibilitatea să afle informații legate de oferta educaţională a celor 16 facultăţi din cadrul universității și să intre în dialog cu cadre didactice şi studenţi, care le vor prezenta programele de studii, disciplinele studiate, oportunităţile de a obţine burse în străinătate, spaţiile de cazare, sălile de curs şi laboratoarele din facultăţile pe care îşi doresc să le urmeze.

Pentru grupurile de elevi şi cadre didactice însoţitoare care doresc să participe la această campanie, universitatea pune la dispoziție un link pentru a-și programa vizita : https://forms.gle/3c8D5yeQPzcmtsPy8.

Potrivit sursei, pentru sesiunile de admitere din lunile iulie şi septembrie 2024, tinerii „se vor putea înscrie online, la studii universitare de licenţă, master sau doctorat, în funcţie de rezidenţă – în calitate de: cetăţeni români, UE, SEE, CE; români de pretutindeni; cetăţeni internaţionali”.

Stratul ediției din acest an a campaniei UOC „Zilele Porţilor Deschise” a fost dat ieri, 20 martie, când s-au sărbătorit 34 de ani de la fondarea Universității Ovidius din Constanţa și 63 de ani de învățământ academic constănțean.

( surse info, foto : univ-ovidius.ro, fb UnivOvidiusConstanta)