Stiri din tulcea

De ZIUA NAȚIONALĂ va fi PARADĂ MILITARĂ

28 noiembrie 2022
De ZIUA NAȚIONALĂ va fi PARADĂ MILITARĂ

De ZIUA NAȚIONALĂ va fi PARADĂ MILITARĂ

 

Joi, 1 Decembrie 2022, cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI, Instituția Prefectului – Județul Tulcea împreună cu Garnizoana Tulcea ne invită să participăm la evenimentele dedicate acestei sărbători.

Potrivit informațiilor transmise de Prefectura Tulcea, pentru a marca Ziua Națională a României, pe lângă ceremonialul militar și religios cu depunere de coroane, jerbe și buchete de flori, ce va avea loc, începând cu ora 9:00, la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea, se va desfășura și o defilare cu efective și tehnică militară aparținând unităților MapN, MAI și SRI din județ.

Parada va începe de la ora 11:00 și va avea loc pe strada Isaccei, itinerariul Casa de Cultură a Sindicatelor – Complex Pelican.

În acest context, tulcenii sunt informați că joi, 01.12.2022, între orele 10.30 -11.30, pe strada Isaccei – tronsonul dintre intersecția cu strada Unirii și intersecția cu străzile Podgoriilor și Lac Ciuperca – traficul rutier va fi oprit.

O paradă militară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie va avea loc și la Jurilovca, locuitorii comunei fiind invitați să sărbătorească Ziua Națională a României, cu tricolor sau îmbrăcati cu ie românească, salutându-i pe militarii români din Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea”.

Prim Jurilovca Parada 1 Dec 22
Potrivit informațiilor publicate de Primăria Comunei Jurilovca, joi, 1 Decembrie, Regimentul 307 Infanterie Marină Babadag organizează un marș auto cu o coloană militară pe itinerarul Babadag – Visterna – Enisala – Jurilovca – Enisala -Sarichioi și începând cu ora 10:30, coloana militară se va afla în centrul localității Jurilovca, unde va fi organizat un mic ceremonial militar și o paradă militară.

(sursă info și foto : comunicat de presă Prefectura Tulcea)