De ZIUA NAȚIONALĂ va fi PARADĂ MILITARĂ

28 noiembrie 2022 | Actualitate
De ZIUA NAȚIONALĂ va fi PARADĂ MILITARĂ

De ZIUA NAȚIONALĂ va fi PARADĂ MILITARĂ

 

Joi, 1 Decembrie 2022, cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI, Instituția Prefectului – Județul Tulcea împreună cu Garnizoana Tulcea ne invită să participăm la evenimentele dedicate acestei sărbători.

Potrivit informațiilor transmise de Prefectura Tulcea, pentru a marca Ziua Națională a României, pe lângă ceremonialul militar și religios cu depunere de coroane, jerbe și buchete de flori, ce va avea loc, începând cu ora 9:00, la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea, se va desfășura și o defilare cu efective și tehnică militară aparținând unităților MapN, MAI și SRI din județ.

Parada va începe de la ora 11:00 și va avea loc pe strada Isaccei, itinerariul Casa de Cultură a Sindicatelor – Complex Pelican.

În acest context, tulcenii sunt informați că joi, 01.12.2022, între orele 10.30 -11.30, pe strada Isaccei – tronsonul dintre intersecția cu strada Unirii și intersecția cu străzile Podgoriilor și Lac Ciuperca – traficul rutier va fi oprit.

O paradă militară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie va avea loc și la Jurilovca, locuitorii comunei fiind invitați să sărbătorească Ziua Națională a României, cu tricolor sau îmbrăcati cu ie românească, salutându-i pe militarii români din Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea”.

Prim Jurilovca Parada 1 Dec 22
Potrivit informațiilor publicate de Primăria Comunei Jurilovca, joi, 1 Decembrie, Regimentul 307 Infanterie Marină Babadag organizează un marș auto cu o coloană militară pe itinerarul Babadag – Visterna – Enisala – Jurilovca – Enisala -Sarichioi și începând cu ora 10:30, coloana militară se va afla în centrul localității Jurilovca, unde va fi organizat un mic ceremonial militar și o paradă militară.

(sursă info și foto : comunicat de presă Prefectura Tulcea)

Alte Articole

Fără DEEE în Delta Dunării – ARBDD susține campania lansată de Ministerul Mediului

Fără DEEE în Delta Dunării – ARBDD susține campania lansată de Ministerul Mediului

19 iunie 2024

Ministerul Mediului (MMAP) și Coaliția PRO DEEE au lansat campania de informare și conștientizare: ”Predați spre reciclare echipamentele electrice și electronice defecte!” iar Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a…

CISTESTE MAI MULT
Cum să navighăm online în siguranță și în timpul pregătirilor pentru vacanță

Cum să navighăm online în siguranță și în timpul pregătirilor pentru vacanță

18 iunie 2024

A venit vara, vine și vacanța copiilor și ne pregătim de concedii, dar pentru a avea o vară lipsită de griji și fără incidente neplăcute, trebuie să ne formăm niște…

CISTESTE MAI MULT