Stiri din tulcea

Județul Tulcea are un nou subprefect din partea minorității turce

3 martie 2022
Județul Tulcea are un nou subprefect din partea minorității turce

Județul Tulcea are un nou subprefect din partea minorității turce

La Prefectura Județului Tulcea a avut loc în această dimineață, joi 3 martie 2022, ceremonia de depunere a jurământului de către noul subprefect Memet Timur, care a jurat pe Coran.

Memet Timur are 54 ani și este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, specializare drept, studii postuniversitare de Administratie publice. De asemenea are carieră în cadrul M.A.I, precizeaază Prefectura Tulcea într-o informare de presă.

La eveniment au participat prefectul Alexandru Dan Munteanu, subprefectul Nicolae Topoleanu și directorul cancelariei prefectului, Vasile Șoavă.

Ieri, în urma ședinței de Guvern, Carmen Caloianu a fost eliberată din funcţia de subprefect al județului Tulcea.

28. HOTĂRÂRE DE GUVERN privind eliberarea doamnei Caloianu Carmen din funcţia de subprefect al județului Tulcea

35. HOTĂRÂRE DE GUVERN privind numirea domnului Memet Timur în funcţia de subprefect al județului Tulcea

Motivul înlocuirii doamnei Carmen Caloianu din funcția de subprefect este strict politic. Este o decizie asumată în urma discuțiilor din coaliția de guvernare: amândoi subprefecții erau de la PNL, iar unul a trebuit să cedeze locul.

Așadar, PSD este reprezentant de prefectul Alexandru Dan Munteanu, PNL de subprefectul Nicolae Topoleanu, iar Minoritățile de noul subprefect Memet Timur, care reprezintă minoritatea turcă din județul Tulcea.