Stiri din tulcea

Județul Tulcea are două centre de vaccinare pentru copiii cu vârsta între 5 și 11 ani!

17 ianuarie 2022
Județul Tulcea are două centre de vaccinare pentru copiii cu vârsta între 5 și 11 ani!

Județul Tulcea are două centre de vaccinare pentru copiii cu vârsta între 5 și 11 ani!

Direcția de Sănătate Publică Tulcea informează populația județului că pentru vaccinarea copiilor împotriva COVID-19  sunt disponibile 2 centre de vaccinare pediatrică:

  1. Centrul de vaccinare de la Sala de Sport Dan Iulian Pohariu din municipiul Tulcea. Program de funcționare:  luni-sâmbătă, interval orar 8.00-20.00
  2.  Centrul de vaccinare de la Spitalul Orășenesc Măcin, județul Tulcea. Program de funcționare: luni-vineri, interval orar 10.00-13.00.

Vaccinul utilizat este vaccinul Comirnaty-Pfizer/BioNTech. Prezentarea copiilor la vaccinare se poate face în urma programării pe platforma www.vaccinare-covid.gov.ro. cu denumirea P_Ped, prin intermediul conturilor părinților sau ale reprezentanților legali sau fără programare, prin prezentarea directă în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor, pe tot parcursul programului de lucru, precizează DSP Tulcea.

Programările au început de sâmbătă 15 ianuarie. Ce-i drept, au început timid. Sâmbătă am avut două programări, iar duminică alte două. Vaccinarea la copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani va începe în județul Tulcea pe 26 ianuarie!

a declarat pentru Radio Delta subprefectul Nicolae Topoleanu.

Informații detaliate privind programarea și vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani găsiți pe platforma națională de informare:

https://vaccinare-covid.gov.ro/incepe-vaccinarea-copiilor-cu-varste-intre-5-si-11-ani/?fbclid=IwAR1VgZqr52IN3WX2Su1QwDwcnzEK5HmQtcSd-7BHT9H8GtpnGNXw5s_bffM

Tot acolo găsiți și studiile realizate pentru vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani