Stiri din tulcea

Jandarmul Sorin Andrici va reprezenta România la Ultramaratonul de 6 zile din Italia

7 martie 2023
Jandarmul Sorin Andrici va reprezenta România la Ultramaratonul de 6 zile din Italia

Jandarmul Sorin Andrici va reprezenta România la Ultramaratonul de 6 zile din Italia

 

Jandarmul tulcean Sorin Andrici va fi singurul român ce va reprezenta România la masculin, la Campionatul Mondial de Ultramaraton 6 zile, competiție sportivă ce se va desfășura în Italia și care va aduce la start concurenți din peste 16 țări, conform buletinului informativ remis redacției de Jandarmeria Tulcea.

Sorin Andrici, în vârstă de 48 de ani, este la a doua sa competiție de 6 zile din carieră, după participarea de anul trecut la Ultramaraton Transylvania 6 Days – cea mai lungă competiție de ultramaraton care s-a organizat în România, unde a reușit să alerge 576 km.

Sorin Andrici jandarm Tl

Campionatul Mondial de Ultramaraton 6 zile se va desfășura în perioada 12-18 martie 2023 iar duminică, 12 martie 2023, jandarmul tulcean se va afla la start, hotărât să alerge cât mai mulți kilometri timp de 6 zile (pe o buclă, având distanța de 1077, 64 metri.)

„Voi reprezenta România, iar obiectivul meu principal este să dau tot ce este mai bun pentru mine, pentru prietenii care mă vor susține și bineînțeles pentru țara mea, ROMÂNIA!
Va fi o concurență foarte mare, voi alerga alături de alți participanți din multe țări, însă acest lucru mă va motiva cu siguranță!
M-am antrenat zilnic din greu timp 6 luni pentru că sunt conștient că acest ultramaraton necesită foarte mult curaj și implicarea corpului pentru o lungă perioadă de timp datorită intensității, climatului și duratei de timp! M-am antrenat atât ziua, cât și noaptea, în condiții de ploaie, ninsoare și frig pentru că o astfel de competiție îți pune la încercare atât psihicul, cât și fizicul la maxim.
Fiind legitimat la Clubul de Triatlon Aqua Vita Delta Tulcea, condus de antrenorul  Ivanov Mihai, plec cu o bază solidă de antrenament – 1100 de km alergați în anul 2023, fiind motivat și susținut de colegi, prieteni și familie.
Chiar dacă vor fi, cu siguranță, momente grele și neprevăzute, sunt convins că psihicul va învinge, pentru că sunt călit și antrenat în cei 27 de ani de jandarmerie!
Sunt mândru să reprezint România, Jandarmeria Tulcea și bineînțeles Jandarmeria Română la această competiție sportivă importantă din Italia și plec cu speranța că la sfârșitul celor 6 zile de alergare voi spune: misiune îndeplinită cu succes!”
a declarat Sorin Andrici.

(surse info , foto : buletin informativ IJJ Tulcea, fb sorin.andrici)