Stiri din tulcea

Jandarmeria Tulcea a preluat Ștafeta Faptelor Bune

22 decembrie 2022
Jandarmeria Tulcea a preluat Ștafeta Faptelor Bune

Jandarmeria Tulcea a preluat Ștafeta Faptelor Bune

În cadrul unei campanii intitulată „Ștafeta faptelor bune”, prin implicarea jandarmilor tulceni, o fetiță de trei anișori, care își trăiește copilăria mai mult prin spital, pentru că a fost diagnosticată cu leucemie, a fost vizitată deja de Moș Crăciun, potrivit informa;iilor transmise de Jandarmeria Tulcea.

IJJ Tl Mosul Stafeta Faptelor Bune dec 22

Pentru că micuța Florentina mai are o surioară în vârstă de 5 ani, Moșul a îndesat în sacul lui mai multe jucării, cărți de povești, rechizite, dulciuri și hăinuțe.

IJJ Tl Stafeta Faptelor Buna grup

Fetița are un sistem imunitar slăbit și de aceea jandarmii au purtat măști de protecție în timpul vizitei.

IJJ Tl Stafeta Faptelor Buna cu masca

„Moș Crăciun a fost primit cu un pahar de lapte, fursecuri, colinde și multă nerăbdare, iar jandarmii, spiridușii moșului, au fost bucuroși să îndeplinească misiunea de Crăciun – să aducă zâmbete acolo unde viața a adus multe încercări unei familii.

Bucuria și emoția copiilor a fost cea mai mare răsplată, însă dorința jandarmilor este ca Florentina să se poată bucura de viață, joacă și iubire alături de surioară și părinți”,
scrie în buletinul informativ al IJJ Tulcea, primit la redacție.

IJJ Tl Stafeta Faptelor Buna S Andrici
Această acțiune de suflet a avut loc ca urmare a preluării, de către Jandarmeria Tulcea, a „Ștafetei Faptelor Bune”, o campanie inițiată de Jandarmeria Argeș prin care se aduce fericirea pe chipul unor copii, în prag de sărbători.

Încă din toamna acestui an, jandarmii au aflat de povestea Florentinei și au ajutat la strângerea de donații pentru a sprijini familia greu încercată, ce este nevoită să facă multe drumuri la Institutul Clinic Fundeni pentru tratament.

În continuare, Jandarmeria Tulcea va lansa către alte instituții din țară provocarea de a accepta Ștafeta Faptelor Bune, sperând astfel să motiveze cât mai multe persoane să ofere ajutor celor care au cu adevărat nevoie.

(sursă info și foto : comunicat de presă IJJ Tulcea)