Izolare și nu prea pentru un consilier județean

18 decembrie 2020 | Sanatate
Izolare și nu prea pentru un consilier județean

Izolare și nu prea pentru un consilier județean

Carantina e înțeleasă de fiecare cum vrea, de asta a dat dovada un ales județean care deși, se afla în izolare a preferat să vină la o ședință a Consiliului Județean cu toate că trebuia să stea acasă. Cam așa înteleg anumite persoane să respecte legea și implicit pe cei din jur. Există informații cum că, acesta nu este un caz singular și că sunt mai multe persoane cu funcții importante care nu respectă carantinarea. Deci, întrebarea logică este: Legea este pentru toți sau unii se cred mai presus de lege?
  Consilierul județean, Ionel Racheleanu (PNL), care s-a prezentat la ședința de azi a Consiliului Județean a fost dat afară din sală de președintele CJ, Horia Teodorescu. Scuza alesului județean a fost că, era ultima zi de izolare și oricum nu mai era contagios iar ‘ieșirea’ a fost mijlocită de o adeverință eliberată de DSP pentru efectuarea unei tomografii la Spitalul Județean.
La sosirea în sala de consiliu, acesta s-a așezat chiar lângă noul director al Serviciului de Ambulanță Tulcea.
Poliția s-a autosesizat si face o anchetă în acest caz.
În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la faptul că un bărbat din comuna Jijila, județul Tulcea, nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu, vă facem cunoscut faptul că polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, urmând a fi efectuate cercetări în scopul clarificării situatiei de fapt si a dispunerii măsurilor conform constatărilor.

Alte Articole

Puncte de PRIM AJUTOR deschise în județul Tulcea pe perioada caniculei

Puncte de PRIM AJUTOR deschise în județul Tulcea pe perioada caniculei

11 iulie 2024

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a publicat listele cu punctele de PRIM AJUTOR din municipiul Tulcea și din celelalte localități tulcene, ce funcționează în perioadele de caniculă pentru persoanele…

CISTESTE MAI MULT
Cum putem reduce riscurile expunerii la soare

Cum putem reduce riscurile expunerii la soare

10 iulie 2024

  Pe lângă temperaturile mari pe care trebuie să le suportăm în aceste zile caniculare, este foarte important să nu uitam de radiațiile ultraviolete și deci de riscurile expunerii la…

CISTESTE MAI MULT