Stiri din tulcea

Înscrierile pentru posturile de directori de școli se vor face online!

15 septembrie 2021
Înscrierile pentru posturile de directori de școli se vor face online!

Înscrierile pentru posturile de directori de școli se vor face online!

105 posturi de directori și directori adjuncți sunt vacante în mai multe unități de învățământ din municipiul și județul Tulcea, transmitea ieri ISJ Tulcea într-un comunicat de presă.

Astăzi, Ministerul Educaţiei a anunţat că înscrierile pentru ocuparea acestor posturi, cât și a celor din țară, se vor face online începând de astăzi, pe platforma https://concursdirectori.edu.ro.

„Acesta este un prim pas în procesul de digitalizare şi profesionalizare a managementului unităţilor de învăţământ de stat, astfel încât să se asigure stabilitatea, coerenţa şi competenţa în procesul de conducere”, se arată într-un comunicat transmis de minister, relatează Agerpres.

Astfel, până în data de 26 septembrie, ora 23,59, tulcenii interesaţi să participe la concursul organizat de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, îşi pot crea cont, se pot înscrie şi pot încărca (în format digital) actele necesare dosarului, în câteva minute, la orice oră din zilele alocate înscrierilor.

Contul de utilizator se crează simplu, cu ajutorul unui email a candidatului, care va primi rapid toate instrucţiunile de acces necesare.

Examenul începe în format fizic pe 15 octombrie 2021. Candidații trebuie să obțină cel puțin nota 7 la fiecare probă, cea scrisă și interviul. Rezultatele finale ale concursului vor fi validate în data de 17 decembrie.

Candidații tulceni găsesc pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Tulcea toate informațiile necesare:

 

Concurs directori și directori – adjuncți 2021

foto arhivă