Stiri din tulcea

Început de primăvară cu dosare penale, pentru 2 tulceni

4 martie 2024
Început de primăvară cu dosare penale, pentru 2 tulceni

Început de primăvară cu dosare penale, pentru 2 tulceni

Primăvara nu a început bine pentru un șofer de 63 ani care a produs, chiar în ziua de Mărțișor, un accident rutier în municipiul Tulcea soldat cu o victimă și avarierea celor 2 mașini implicate, după cum reiese dintr-un buletin informativ IPJ Tulcea.

Polițiștii tulceni din cadrul Biroului Rutier ajunși la fața locului au constatat faptul că bărbatul de 63 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Brâncoveanu, la intersecție cu strada 9 Mai, datorită nerespectării priorității, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului aflat în cea de-a 2-a mașină, ce a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot de Mărțișor, aproape de miezul nopții, un tulcean a fost depistat în trafic pe o strada din Sulina, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Politiei Orașului Sulina au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,92 mg/L alcool pur în aerul expirat.
Prin urmare, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

(surse info, foro : buletin informativ IPJ Tulcea, arhiva RD)