Stiri din tulcea

Începând de azi, șoferii nemulțumiți pot spune „Da, vreau conciliere!”

22 iunie 2023
Începând de azi, șoferii nemulțumiți pot spune „Da, vreau conciliere!”

Începând de azi, șoferii nemulțumiți pot spune „Da, vreau conciliere!”

O soluție rapidă de rezolvare a litigiilor dintre operatorii economici din piața auto și petenții nemulțumiți de prestarea serviciilor, implementată de inspectorii RAR este disponibilă începând de azi, 22 iunie 2023, după cum ne informează Registrul Auto Român.

RAR propune CONCILIEREA!, această modalitate alternativă de soluționare a litigiilor cu operatorii economici autorizați tehnic RAR, ce poate salva tuturor timp și resurse, deoarece interesul principal al unui petent este acela de a rezolva o situație care a stat la baza reclamației.

Prin urmare, înainte ca inspectorii RAR să meargă în control și să gestioneze speța (situație care necesită mai mult timp), echipele RAR-DSP pot ajuta în a media rapid litigiul dintre petent și reclamat.
O soluție eficientă și aplicată care salvează tuturor timpul și resursele de orice fel,
scrie în comunicatul de presă RAR transmis redacției.

Persoanele interesate pot găsi, de azi, pe site-ul www.rarom.ro, la secțiunea „petiții și reclamații operatori economici”, căsuța: „Da, vreau conciliere!” în „Formularul pentru reclamații privind activitatea opertorilor economici”.

RAR casuta pt conciliere din 22 iun 23 fo

Soluția menționată poate fi aplicată pentru orice persoană sau entitate care reclamă la RAR nereguli care privesc activitățile din piața auto ce țin de reparații care sub o formă sau alta au încălcat legea!

Optând pentru această variantă amiabilă, atunci când facem o reclamație, inspectorii RAR vor acționa în cel mai scurt timp, vor contacta părțile implicate și vor media litigiul, astfel încât să se găsească și să se implementeze cea mai bună soluție de rezolvare a problemei.

(sursă info și foto : comunicat de presă RAR – 22 iunie 2023 )