Stiri din tulcea

Incendiu provocat la o casă din Babadag

30 iunie 2021
Incendiu provocat la o casă din Babadag

Incendiu provocat la o casă din Babadag

În această dimineață, în jurul orei 10:00, salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din orașul Babadag, în care, din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite dar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, potrivit informațiilor transmise de ISU Delta Tulcea.

La sosirea echipajelor, 1 ofițer și 14 subofițeri s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, incendiul se manifesta cu flacără și degajare mare de fum la podul casei, pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii acționând aproximativ o oră și jumătate.

Au fost afectate acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 60 mp și bunurile din 3 camere, fiind salvate restul locuinței și proprietățile aflate în imediata apropiere.

În sprijinul pompierilor, pentru alimentarea cu apă, s-a deplasat o autospecială de stingere de la Regimentul de Infanterie Marină Babadag.
La fața locului au fost prezenți lucrători din cadrul IPJ și IJJ Tulcea, precum și Poliția Locală Babadag.