Incendiu la o navă cu cereale aflată în zona Mila 35

8 decembrie 2023 | Eveniment
Incendiu la o navă cu cereale aflată în zona Mila 35

Incendiu la o navă cu cereale aflată în zona Mila 35

În cursul acestei nopți, în jurul orei 00:30, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o navă ce transporta cereale, ancorată în zona Mila 35 (județul Tulcea), cauza probabilă de producere a incendiului fiind un scurtcircuit electric, potrivit buletinului informativ emis de ISU Delta Tulcea.

Pentru gestionarea situației de urgență, au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, un echipaj al Poliției de Frontieră, un echipaj din cadrul Administrației Fluviale a Dunării de Jos și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Sosite la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum, la o încăpere a navei și au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare.

De asemenea, pentru stingerea focului s-a folosit și remorcherul aflat în dotarea Administrației Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ).
După aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat.

Din fericire, nu au fost persoane surprinse de flăcări.

În urma focului, a ars o încăpere a navei, iar alte 5 au fost afectate, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

(sursă info și foto : buletinului informativ ISU Tulcea)

Alte Articole

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

19 iulie 2024

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Săptămâna Interetnică, eveniment organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate - EUdivers, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Tulcea, va începe în data…

CISTESTE MAI MULT
S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”,…

CISTESTE MAI MULT