Stiri din tulcea

Încă un centru de vaccinare din Tulcea suspendat!

12 iulie 2021
Încă un centru de vaccinare din Tulcea suspendat!

Încă un centru de vaccinare din Tulcea suspendat!

Centrele de vaccinare din județul Tulcea se închid unul după altul! Potrivit unei informări de ultimă oră de la Direcția de Sănătate Publică Tulcea, începând cu data de marți 13 iulie, se suspendă activitatea Centrului de vaccinare din Sarichioi!

De asemenea, începând cu data de 15 iulie se reduce programul de funcționare al centrelor de vaccinare din județ!

– Centrul de vaccinare Lic. Agricol „Nicolae Cornățeanu” Tulcea va fi deschis doar de luni până vineri, în intervalul orar 15:00-20:00. Acesta NU va mai funcționa și sâmbăta!

– Centrul de vaccinare Sala de Sport Isaccea va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-13:00.

– Centrul de vaccinare „Grigore Kiazim” Măcin va fi deschis doar luni și miercuri, între orele 08:00-12:00. Programul inițial era de luni până vineri între 08.00-14.00!

– Centrul de vaccinare Aurel Toma Babadag va funcționa doar de luni până sâmbătă, interval orar 9:00-13:00. Programul inițial prevedea ca centrul să rămână deschis și în ziua de duminică!

Reamintim că pe data de 6 iulie Direcția de Sănătate Publică Tulcea a suspendat temporar activitatea Centrului de vaccinare de la Sala de sport Daniel Iulian Pohariu din municipiul Tulcea! Toți cei programați aici au fost redirecționați către Centrul de vaccinare de la Colegiul Medicilor!

(foto arhivă)