Stiri din tulcea

În prima sâmbătă de toamna putem participa la cea mai amplă acțiune de ecologizare a Dunării

25 august 2022
În prima sâmbătă de toamna putem participa la cea mai amplă acțiune de ecologizare a Dunării

În prima sâmbătă de toamna putem participa la cea mai amplă acțiune de ecologizare a Dunării

Prin completarea unui formular, disponibil pe pagina evenimentului River Cleanup Collective @Dunăre, cea mai amplă acțiune de ecologizare a anului, putem spune STOP deșeurilor din Dunăre, prin participare la activitățile organizate la nivel local în data de 3 septembrie.

Vor fi evenimente de ecologizare în fiecare județ de pe întreg cursul Dunării, de la Mehedinți la Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Constanța, Brăila, Galați și până la Tulcea.

Organizatorii asigură transportul dus-întors cu autocarul din reședințele de județ, echipamentul tehnic (mănuși, saci, bidon reutilizabil de apă), dar și masa (apă și sandvișuri).

În rest, trebuie să venim cu haine și încălțăminte corespunzătoare sezonului și tipului de activitate și să dăm join evenimentului, ca să rămânem la curent cu toate noutățile.

Programul începe de la ora 9:30 şi se va încheia cel târziu la ora 15:00.

Detaliile se primesc ulterior în mailul de confirmare.

Acțiunea de ecologizare River Cleanup Collective @Dunăre este organizată de echipa Act for Tomorrow, care ne invită să începem toamna cu o faptă bună cu gândul la #DunăreFărăDeșeuri.

”Noi punem la dispoziție resursele și experiența, tu vii cu energia, dorința de a face fapte bune, iar împreună curățăm acumulările de deșeuri de pe malurile Dunării și afluenților ei”

scrie pe pagina evenimentului ce aduce împreună reprezentanți ai grupul Schwarz din 10 țări riverane Dunări : Austria, Bulgaria, Croația, Germania, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Ungaria.

(sursă info și foto : fb River Cleanup Collective @Dunăre)