Stiri din tulcea

În Orășelul Copiilor a fost montată prima toaletă publică ecologică și inteligentă din municipiu

26 noiembrie 2021
În Orășelul Copiilor a fost montată prima toaletă publică ecologică și inteligentă din municipiu

În Orășelul Copiilor a fost montată prima toaletă publică ecologică și inteligentă din municipiu

Viceprimarul municipiului Tulcea, Dragoș Simion, a anunțat că au montat în oraș prima toaletă publică ecologică și inteligentă!
Astăzi a fost montată prima toaletă modernă automată în zona Orășelului Copiilor din Tulcea, care este destinată și persoanelor cu dizabilități , fiind ușor accesibilă !
➡️Aceste toalete sunt prevăzute cu sistem de autospălare automat după fiecare utilizare, iar materialele consumabile sunt monitorizate de la distanță astfel încât se cunoaște oricând dacă este nevoie ca acestea să fie completate!
🚾Accesul în aceste toalete este GRATUIT, iar toate utilitățile interioare, apă, detergent, uscător de mâini, inclusiv acesul în interior, sunt acționate prin intermediul senzorilor.
Sperăm ca utilizatorii să păstreze în bune condiții aceste toalete moderne și civilizate absolut necesare pentru fiecare dintre noi !
⏳ Urmează în perioada imediat următoare să fie montate alte trei astfel de toalete (zona Parc Ciuperca, zona Parc Victoria, Monumentul Independenței ) .
a declarat viceprimarul Dragoș Simion, care a postat și câteva imagini:
toaleta noua tulcea 6 toaleta noua tulcea 5 toaleta noua tulcea 4 toaleta noua tulcea 3 toaleta noua tulcea 1
Așadar, toaletele se vor putea folosi gratuit, precizează viceprimarul care adaugă că această toaletă deja montată va fi disponibilă de la 1 decembrie, întrucât mai are nevoie de câteva finisări ale amplasamentului!
De asemenea, peste două săptămâni vor fi montate încă două astfel de toalete în municipiu, una în zona lacului Ciuperca și alta în Parcul Victoria, în preajma Școlii Alexandru Ciucurencu. A treia urmează să fie montată până la sfârșitul anului, la Monument.
Viceprimarul Dragoș Simion a precizat pentru Radio Deltă că de la anul intenționează să mai închirieze alte 4 astfel de toalete publice ecologice și inteligente.