Stiri din tulcea

În acest an, festivalul “Echitație la Porțile Deltei” este în luna iulie

5 iulie 2023
În acest an, festivalul “Echitație la Porțile Deltei” este în luna iulie

În acest an, festivalul “Echitație la Porțile Deltei” este în luna iulie

A VI-a ediție a festivalului “Echitație la Porțile Deltei” se va desfăşura la finalul celei de-a 3-a săptămâni din această lună (perioada 21-23 iulie 2023), după cum a anunțat organizatorul, Clubul hipic Real Racing.

Evenimentul, ce va avea loc chiar în incinta Clubului Real Racing, aflat pe şoseaua Murighiol, lângă Muzeul Satului Pescăresc Tulcea, este finanțat de Primăria Municipiului Tulcea.

„Sărbătorile ecvestre tulcene se apropie”,

scrie pe pagina oficială a clubului, fiind vorba de o adevărată sărbătoare a prieteniei dintre cai și călăreți cu un show ecvestru și un invitat special, celebrul actor, cascador şi profesor de echitaţie Denis Ştefan, ce va oferi momente speciale în pauzele dintre probele din concurs.

Dar până la momentul în care se vor câștiga primele premii în cadrul festivalului “Echitație la Porțile Deltei” 2023, membrii clubului Real Racing se pot mândri cu premiile obținute la ultimele concursuri la care au participat și anume concursurile de sărituri peste obstacole „Cupa României” și “Cupa Orașului Ovidiu” organizate la Constanța, unde au reprezentat cu onoare orașul Tulcea, aducând acasă multe premii și diplome.

Real Racing premianti concursuri Ctza iul 23

Felicitări Alex Caragea, Ayanne Radu Toma, Andreea Pavel, Nadia Bratu și Nikolas Di Pietro !

(sursă info și foto : fb RealRacingEchitatie)