Stiri din tulcea

Ieri s-au dat 44 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de siguranță

12 mai 2021
Ieri s-au dat 44 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de siguranță

Ieri s-au dat 44 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de siguranță

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu polițiști locali șireprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea InstituțieiPrefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectăprevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost verificate peste 313 de obiective/locații (societăți comerciale,restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimateaproximativ 940 de persoane (din care 36 au fost identificate că nu respectă măsurilestabilite) și verificate peste 30 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulileconstatate au fost aplicate peste 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală deaproximativ 13.000 de lei.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilornecesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acoperenasul și gura. Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de lanormele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, săconștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortulcomun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2