Stiri din tulcea

Hoți din locuințe prinși de polițiști

24 februarie 2021
Hoți din locuințe prinși de polițiști

Hoți din locuințe prinși de polițiști

Bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe, reținuți de polițiștii tulceni.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt din locuință, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, au identificat doi bărbați de 28 și 45 de ani, ambii din municipiul Tulcea, bănuiți de comiterea faptelor.
Astfel, în perioada septembrie 2020, fembruarie 2021, bărbații în cauză ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele unor persoane din municipiul Tulcea.
Pentru probarea activității infracționale, la data de 23 februarie a.c., polițiștii tulceni au efectuat percheziții domiciliare la locuințele bărbaților în cauză, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor, aparate electronice și bijuterii, în valoare de aproximativ 15.000 de lei.
Polițiștii au reținut cei doi bărbați pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere corespunzătoare.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și a jandarmilor din cadrul I.J.J. Tulcea.