Muzica Noua

Holy Molly a lansat o alta varianta a piesei sale „Pastila de somn”

14 ianuarie 2024 | Muzica noua
Holy Molly a lansat o alta varianta a piesei sale „Pastila de somn”

Holy Molly a lansat o alta varianta a piesei sale „Pastila de somn”

Holy Molly a lansat o noua varianta a piesei sale „Pastila de somn”, interpretata intr-un loc atipic, la Kulterra Gallery, in cadrul unei Art Gallery Session.

Kulterra este o galerie de arta contemporana din Bucuresti, care organizeaza expozitii si proiecte educationale in tara si dar si peste hotare, organizand si altfel de eveniment, pentru sustinerea artistilor si dezvoltarea lor.

In cadrul sesiunii live putem observa si cateva dintre lucrarile artistei ATOMA, care fac parte din expozitia „Sevraja” de la Kulterra. Denumirea expozitiei – „Sevraja” – descrie nevoia de atentie in contextul unei lumi dominate de mass-media.

Holy Molly a declarat despre aceasta sesiune speciala: „Conceptul acestui live session s-a creat singur, iar noi doar l-am transformat in realitate. Am descoperit-o pe internet pe ATOMA si lucrarile sale din expozitia , care vorbesc despre dependenta de a fi vazuti si auziti. Am facut imediat legatura cu piesa si asa ne-a venit ideea sa unim cele doua tipuri de arta. Totul s-a intamplat foarte rapid si ne-am gasit la Kulterra Gallery pentru a ne bucura de muzica si arta. Multumiri ATOMA, multumiri Kulterra Gallery. It was a blast!”.

Holy Molly (Maria Alexandra Florea, nascuta la Bucuresti) este o cantareata, compozitoare si actrita romana cunoscuta pentru vocea sa puternica si versurile sale unice. Artista si-a cucerit fanii romani (si nu numai) cu single-uri celebre precum „Shot a friend”, „Menage a Trois”, „Back to her” si „Twinkle Twinkle”. Holy Molly este de asemenea, foarte apreciata in Polonia, avand un fan base solid in aceasta tara.

La nivel national, artista a ajuns pe locul #1 in topul radiourilor din Romania cu piese precum „Ploua”, in colaborare cu Tata Vlad si „Totul meu” in colaborare cu ADI. Ultimul sau single, „Pastila de somn”, este inca in continua ascensiune.

 

Alte Articole

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

4 iulie 2024

Antonia a lansat piesa "Prieteni", o ironie fină despre cei care nu mai știu să aprecieze valori precum loialitatea, prietenia și sinceritatea în relațiile interumane. https://www.youtube.com/watch?v=wZG5smhkhzo "Prieteni" a fost compusă de…

CISTESTE MAI MULT
Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

4 iulie 2024

"C, XOXO" conține 14 piese, dintre care două sunt colaborări cu Drake. Discul a fost prefațat de single-urile "I Luv It" cu Playboi Carti - care a ajuns pe locul…

CISTESTE MAI MULT