Muzica Noua

Hitul verii lui 2024 ??? Mandinga împreună cu Elena Gheorghe au lansat “Aşa, cum eşti tu“ !!! 🔥

27 mai 2024 | Muzica noua
Hitul verii lui 2024 ??? Mandinga împreună cu Elena Gheorghe au lansat “Aşa, cum eşti tu“ !!! 🔥

Hitul verii lui 2024 ??? Mandinga împreună cu Elena Gheorghe au lansat “Aşa, cum eşti tu“ !!! 🔥

Mandinga împreună cu Elena Gheorghe forţează vara lansând “Aşa, cum eşti tu“, o piesă care are absolut toate ingredientele pentru a deveni hitul sezonului ce este atât de aproape, scrisă şi produsă pentru a ajunge pe repeat, definitiv şi irevocabil, în toate playlisturile petrecerilor ce vor urma, acele petreceri ce se intind “până dimineaţa“, cum spunea Elena. 🙂

Şi apropo de petreceri în nopţi fierbinţi la malul mării ce se termină când soarele răsare, de aici a venit firesc şi ideea clipului. Doar pentru că s-a lucrat cu o super echipă din toate punctele de vedere a făcut să existe totuşi un “videoclip oficial“ fiindcă în rest a fost o petrecere în toată regulă ca între prieteni ce se cunosc de o viaţă chiar dacă poate drumurile nu au fost aceleaşi. Noi, oamenii din spatele lucrurilor sau fanii nu putem decât să ne bucurăm de rezultate şi să ne dăm seama încă o dată, dacă mai era cazul, de forţa aceasta a muzicii de a uni şi reuni oameni şi lucruri.

“Nu-mi aduc aminte exact dar nu cred că exista un draft când Elena a propus o piesă împreună şi noi am zis “Da, bineînţeles că da !!!“. Cred că şi dacă ne găseam în backstage la un concert şi propunea “adhoc“ să facem ceva, rezultatul era fix acelaşi. Până la urmă este vorba de muzică şi plăcerea de a face lucruri care ne definesc iar “Aşa, cum eşti tu“ cu siguranţă înseamnă Elena în egală măsură cât înseamnă Mandinga.“ a spus Chupi.

Colaborarea aceasta între Elena şi Mandinga este neaşteptată, poate, pentru unii dintre noi dar în mod sigur cerută de către fanii artiştilor.

“De foarte multe ori în concerte sau la petreceri sau de fiecare dată când ne găseam cu oamenii apărea întrebarea “Dar o piesă cu Elena când veţi face?”. Şi sunt absolut convins că şi pe Elena o întrebau. Eu zic că lucrurile aveau nevoie de un firesc pentru a se întâmpla. Am un feeling că nu va fi singura colaborare dar sper să ne mobilizăm cumva şi să nu ne mai luăm cu una, cu alta şi să treacă zeci de ani până la următoarea.“ a adăugat Chupi.

“Aşa, cum eşti tu“ a venit perfect, într-un moment cum nu se poate mai frumos. A fost lansată fix de ziua Elenei şi cu doar două zile înainte de MEGA CONCERTUL de la SALA PALATULUI, un concert ce aniversează cei 20 de ani de carieră ai ELENEI. Bineînţeles că şi întreaga trupa MANDINGA îi va fi alături pe scenă. Şi bineînţeles că şi “Aşa, cum eşti tu“ nu va lipsi din PLAYLIST.

Cât priveşte partea din spatele lucrurilor şi aici putem vorbi de o super colaborare. teoretic, Şerban Cazan este “vinovatul“ principal în ceea ce priveşte producţia însă dacă intrăm în detalii, compoziţia este semnată împreună cu Elena, Barbara şi Cally (Filipescu Flavius), versurile fiind scrise de aceştia trei.

 

Alte Articole

Coldplay prezintă o piesă nouă; Iată un teaser

Coldplay prezintă o piesă nouă; Iată un teaser

11 iunie 2024

Noua piesă, cunoscută deocamdată ca "First Time" ar fi primul material al trupei din 2021 încoace. În acel an Coldplay lansa albumul "Music of the Spheres". Între timp Chris Martin şi ai lui au…

CISTESTE MAI MULT
FiRMA ne cântă „Hello, Hello”, o piesă de pe un viitor album

FiRMA ne cântă „Hello, Hello”, o piesă de pe un viitor album

11 iunie 2024

"Hello, Hello" a fost compusă și produsă de Daniel Rocca Stoicea, avându-i ca asistenți de producție pe Sorin Erhan și Dani Stan. Deși e scrisă în limba engleză, melodia tratează, ca…

CISTESTE MAI MULT