Stiri din tulcea

HALUCINANT: Zeci de mașini pe contrasens, pe Autostrada Soarelui!

20 iulie 2021
HALUCINANT: Zeci de mașini pe contrasens, pe Autostrada Soarelui!

HALUCINANT: Zeci de mașini pe contrasens, pe Autostrada Soarelui!

Incident grav filmat pe Autostrada Soarelui, unde zeci de șoferi blocați în trafic, întorc și circulă pe contrasens. Sunt filmate cel puțin 60 de mașini!

Imaginile halucinante au fost postate, aseară, de o tânără pe pagina sa de socializare! Pasagerul din dreapta ei a filmat zecile de mașini care ce se deplasau pe contrasens la ieșirea spre București. Se pare că participanții la trafic nu au mai avut răbdare să se reia circulația blocată, din cauza unui accident și au preferat să întoarcă și să meargă pe contrasens, pe banda de urgență.

Ba chiar cei care au filmat întreaga scenă au fost la un pas să fie implicați și ei într-un accident de circulație, după ce una dintre mașinile din față a întors brusc la doar câțiva metri distanță!

Potrivit presei, în zonă traficul era blocat din cauza unei autoutilitare care se răsturnase pe autostradă. Nu au fost victime. Însă coloane de mașini s-au întins pe mai bine de 2 km, punându-le șoferilor răbdarea la încercare.

După ce imaginile au ajuns pe internet, poliția a deschis o anchetă.

„Polițiștii din cadrul Biroului A2 Buc-Ct s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea identificării cond auto și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat presei ANDREEA ILIESCU, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Șoferii care vor fi identificați riscă să rămână fără permis de conducere pentru 60 de zile.

Până la această oră Poliția Română nu a avut nicio reacție cu privire la acest incident grav!

(sursa imagini: facebook Diana Oniscu)